Op pad met schaapskudde 

De Belhamel

Schaapskudde de Belhamel

Schaapskudde boerderij de Muetstege

Vanaf de 1e januari van dit jaar (2020) zijn het herdersechtpaar Elly en Harrie Jansen, de trotse eigenaren van schaapskudde de Belhamel. Voorheen had de schaapskudde de naam ’t Niejboer en was er voor de gasten van boerderij de Muetstege al de mogelijkheid, om samen op pad te gaan met de toenmalige herder Maarten van Baaren.

De grote passie die herder Elly en herder Harrie hebben voor hun dieren, willen ze maar wat graag delen met u. Beiden willen de kudde “aaibaar” maken en meer toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in het houden van schapen.
Vanaf de schaapskooi met de naam “de Graafse Kamp”, is het mogelijk om samen met de herders en deze prachtige kudde, op stap te gaan.

Naast de herders, ontmoet u ook nog enkele andere hoeders. Dit zijn de honden Kayla, Lynn, Suuz, Raaf en Maus. Dit vijftal zorgt ervoor dat de kudde bij elkaar blijft.
Ergens in het natuurgebied “het Groote Veld”, krijgt u de unieke gelegenheid om alles te horen over de schapen, de honden, de schaapskooi en de onmisbare rol die de schapen hebben voor het natuurbeheer.

Wilt u deze fantastische belevenis meemaken, maak een afspraak met herder Elly (06-57990507) of herder Harrie (0683209614).

Schaapskudde de Belhamel.
Werkseveldweg 2
7231 PH Warnsveld.

Meer weten over de meet & greet met de schaapsherder?

 

Neem contact op via Whatsapp op 06 30223939


Adres
Lageweg 6
7241 SK Lochem
Nederland

Email ons
Info@boerderijdemuetstege.nl

Bel ons
06-51330668